Συντηρήσεις - Επισκευές καυστήρων πετρελαίου & αερίου τηλ / fax : 26510 70040, κινητό: 6932 455746
 
 

Προϊόντα

Λέβητες πετρελαίου συμπύκνωσης νέας γενιάς

Αυτή η σειρά λεβήτων συμπύκνωσης εξασφαλίζει υψηλή απόδοση, σύμφωνα με τις τελευταίες απαιτήσεις του οικολογικού σχεδιασμού και επισήμανσης για τη κατανάλωση ενέργειας με βάση την Ευρωπαϊκή οδηγία ErP 2015. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία συμπύκνωσης των καυσαερίων, προσφέρει υψηλό βαθμό απόδοσης που φθάνει έως και το 101,5% και εγγυάται με τον τρόπο αυτό τη βέλτιστη χρήση του πετρελαίου για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού.

Πλεονεκτήματα:
1. Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% σε σύγκριση με ένα συμβατικό λέβητα πετρελαίου.
2. Πλήρως εξοπλισμένος λέβητας για άμεση εγκατάσταση.
3. Δυνατότητα προσαρμογής αντιστάθμισης και ηλεκτρονικών θερμοστατών χώρου με απεριόριστες δυνατότητες ρυθμίσεων, για ακόμη μεγαλύτερη θερμική άνεση και εξοικονόμηση καυσίμου.
4. Χαμηλή στάθμη θορύβου.

Καυστήρες πετρελαίου
Μονοβάθμιοι, διβάθμιοι, προοδευτικοί / αναλογικοί
Καυστήρες αερίου
Μονοβάθμιοι, διβάθμιοι, πνευματικά αναλογικοί
Καυστήρες μικτής καύσης

Οι καυστήρες αυτοί έχουν τη δυνατότητα να καίνε εναλλακτικά δύο καύσιμα. Συνδυάζονται με πετρέλαιο - υγραέριο, πετρέλαιο - φυσικό αέριο και με άλλα καύσιμα. Διακρίνονται σε καυστήρες μονοβάθμιας, διβάθμιας και αναλογικής λειτουργίας.

Επίτοιχες μονάδες αερίου συμπύκνωσης

1. Επίτοιχος Λέβητας Συμπύκνωσης Ariston Clas ONE

 Ενεργειακή απόδοση
- Ενεργειακή Κλάση A+ που επιτυγχάνεται με θερμορύθμιση .
- Σχέση διαμόρφωσης 1:7
- Μετατροπή αερίου, από το μενού τεχνικού

Σχεδιασμός & τεχνολογία
- Μεγάλη οθόνη αφής
- Σύστημα ανάφλεξης , ηλεκτρονικός έλεγχος καύσης
- Πρωτόκολλο επικοινωνίας BusBridgeNet
- Λειτουργίες AUTO, Comfort
- Νέα λειτουργία CARE, αυτόματη ειδοποίηση προγραμματισμένης συντήρησης
- Η συνδεσιμότητα Ariston NET περιλαμβάνεται τον λέβητα χάρη στον θερμόστάτη Cube S NET
- Απόρριψη καυσαερίων 80, 60, 50 mm

2. Επίτοιχοι Λέβητες αερίου Baltur

3. Ταχυθερμαντήρες αερίου Rinnai

rinnai

Οι ταχυθερμοσίφωνες Rinnai Infinity αποτελούν μία από τις καλύτερες λύσεις παγκοσμίως για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα υψηλή τεχνολογία, ποιότητα κατασκευής και εύρος εφαρμογών.
Η κάθε μονάδα Infinity παράγει στιγμιαία το ΖΝΧ, χωρίς την ανάγκη συντήρησης μπόιλερ. Οι ταχυθερμοσίφωνες Rinnai Infinity είναι πιστοποιημένοι ως A3. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς καπνοδόχο εξασφαλίζοντας μια ασφαλή, ιδιαίτερα γρήγορη και οικονομική εγκατάσταση.
Από 17 έως 37 lt/min.
Θέρμανση νερού έως τους 85ºC
Τεχνολογία συμπύκνωσης.

Θερμοστάτες χώρου

Απλοί θερμοστάτες | Προγραμματιζόμενοι ηλεκτρονικοί θερμοστάτες χώρου | Ασύρματοι θερμοστάτες χώρου και ενσύρματοι δέκτες

Αυτοματισμοί θέρμανσης

Ελεγκτές θέρμανσης

ESBE CRB

esbe craΟ ελεγκτής CRB είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει στη θέρμανση υψηλό επίπεδο άνεσης και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Η αρχή λειτουργίας του βασίζεται στον έλεγχο της εσωτερικής θερμοκρασίας χώρου. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις συνδέσεων μεταξύ της εσωτερικής μονάδας και του ελεγκτή, ενσύρματη και ασύρματη.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

  • Συνδυαζόμενος κινητήρας με ελεγκτή αντιστάθμισης θερμοκρασίας εσωτερικού χώρου
  • Μονάδα εσωτερικού χώρου συνδυαζόμενη με αισθητήρα και τηλεχειριστήριο σε ελκυστικό σχεδιασμό, διατίθεται με ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση
  • Εύκολη εγκατάσταση και φιλικό προς τη χρήση περιβάλλον
  • Εξαιρετική απόδοση ελέγχου
  ESBE CUA

esbe cuaΟ ελεγκτής ESBE CUA είναι μια πολύ ευέλικτη συσκευή ελέγχου ενσωματώνωντας δύο λειτουργίες, τον έλεγχο σταθερής ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας νερού προσαγωγής και τον έλεγχο λειτουργίας βάση της εσωτερικής θερμοκρασίας. Η ελέγχόμενη ρύθμιση θερμοκρασίας προσαγωγής νερού είναι εφικτή στη περιοχή 5 - 95° C. Ο ελεγκτής είναι ανεξάρτητος από τον κινητήρα

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

  • Ελεγκτής βάση θερμοκρασίας εσωτερικού χώρου
  • Για έλεγχο θερμοκρασίας άνεσης ή σταθερής θερμοκρασίας προσαγωγής
  • Για σύνδεση με οποιοδήποτε κινητήρα 3 θέσεων 24 V
  • Συνδυαζόμενος με εσωτερική μονάδα με αισθητήρα χώρου και τηλεχειριστήριο
  • Εύκολη εγκατάσταση και χειρισμός
  ESBE CRA

esbe craΟι ελεγκτές σειρας ESBE CRA είναι σχεδιασμένοι για τον έλεγχο σταθερής θερμοκρασίας προσαγωγής κλειστων κυκλωμάτων νερού ανάμιξης. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις σειρά CRA 110 και CRA 120.

Η σειρά CRA 110 είναι μια ενιαία συσκευή που ενσωματώνει στην ίδια κατασκευή τον ελεγκτή, τον κινητήρα, τον αισθητήρα και το ρυθμιστή.
Η σειρά CRA 120 αποτελείται απο δύο ξεχωριστές συσκευές, τον ελεγκτή μαζί με τον κινητήρα και την εξωτερική μονάδα που περιλαμβάνει το ρυθμιστή μαζί με τον αισθητήρα, αυτή η έκδοση προσφέρεται για χρήση σε εγκαταστάσεις με δύσκολη πρόσβαση και κυρίως για βάνες μεγάλων διατομών πάνω από 2''. Η περιοχή ρύθμισης θερμοκρασίας είναι 5 - 95° C, οι χαμηλές θερμοκρασίες ρύθμισης προσφέρουν τη δυνατότητα χρήσης για ψύξη και δροσισμό.Αντιστάθμιση

esbe 90cESBE 90C
Οι ελεγκτές ESBE είναι πλήρεις ρυθμιστές ελέγχου με τα καλώδια των αισθητήρων και της τροφοδοσίας προεγκατεστημένα για εύκολη σύνδεση. Οι ελεγκτές ESBE είναι επίσης πολύ εύκολοι στην εκκίνηση και στο χειρισμό.

Το αποτέλεσμα είναι ένα προιόν με δύο νικητές. Ο τεχνικός που εξοικονομεί χρόνο εγκατάστασης και μπορεί γρήγορα και εύκολα να προγραμματίσει τις βασικές ρυθμίσεις μέσω του μενού επιλογής. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας με παράλληλη επίτευξη υψηλού βαθμού εσωτερικής άνεσης.

Ανταλλακτικά καυστήρων πετρελαίου & αερίου